Bent u op zoek naar een kleine, rustige en huisdiervriendelijke camping met een gemoedelijke sfeer omringd door een bosrijke en landelijke omgeving? 
Camping Boszicht is deze ideale plek om te genieten van dit heerlijke campinggevoel en de prachtige fiets- en wandelomgeving.
Geniet van de rust, de stilte van het platteland en een natuurgebied om de hoek.
U verblijft op een mooie ruime plaats, de auto moet op de parkeerplaats.

Ook uw hond of kat is bij ons welkom.
De opzet van onze camping is zodanig dat er veel verscheidenheid aan plaatskeuze is, gezellig met meerdere op een kampeerveldje of juist met uitzicht op de natuurlijke omgeving. Met regelmaat ziet u reeën, konijnen, vossen en een veelzijdigheid aan vogels.

Uw verblijf is compleet met gratis wifi (glasvezel), dagelijks verse broodjes (ook op zondag) of een ei van onze eigen "Moeder Kip".
U geniet van schoon, luxe en verwarmd sanitair en geen gedoe met muntjes. Douchen en warm water is inclusief.  
Uw fiets staat veilig opgeborgen in onze fietsenstalling waar u ook de elektrische fiets kunt opladen. Op de receptie is volop keus uit gratis fiets- en wandelroutes en veel informatie over de omgeving. Ook zijn er knooppuntenfiets- en wandelkaarten te koop.  Voor de natuurliefhebber kunt u in overleg met John een wandeling plannen in het bosgebied Molenheide. John neemt u mee met zijn verhalen over de natuur en het heden en verleden van het bos.

Veel gasten beamen het: u zult verstelt staan van de prachtige omgeving en bovendien kunt u hier nog fietsen zonder overvolle fietspaden, zodat u ECHT geniet van de natuur.

Zoekt u naar een voordelige camping in het laagseizoen? Zie onze aanbiedingen onder tarieven!
Of een ideale camping om de kleinkinderen eens mee te nemen? Niet verder zoeken, gewoon boeken!