Op zoek naar een kleine, gemoedelijke camping met voldoende vermaak voor de kids waardoor u zelf helemaal tot rust komt en zelfs vanuit uw stoel de kinderen in de gaten kunt houden? Kom dan naar Boszicht: een echt kindvriendelijke camping!

Genieten en uitgerust naar huis, dat is wat u wilt in uw vakantie! Rust, een mooie, ruime plaats op een fijne grasmat, voldoende en goed sanitair met voorzieningen als een babybadje + familiedouche (geen muntjes), veel speelmogelijkheden voor de kids waardoor u zelf ook echt vakantie heeft. En dat alles tegen een betaalbare prijs.

Ongeveer in het midden van de camping kunnen kinderen zich uitleven op diverse speeltoestellen die in een grote zandbak staan: twee wipkippen, vier schommels, speelhuisje en een groot klimtoestel met glijbaan. Verder maken de trampoline, pingpong-tafel, goal en de vele (lig)fietsjes, driewielers, skelters en traptraktoren het vermaak voor de kids compleet. Een groot schaduwdoek zorgt voor een fijne speelplek bij warm weer en het  hekwerk zorgt ervoor dat de kids niet zomaar de straat op lopen. Rondom de speeltuin zijn speciale kampeerplaatsen speciaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Wij hebben een gezellige dierenweide met lieve, aaibare (jonge) knuffelgeitjes, (knuffel)kippen, een varken en hertjes. Op vaste dagen gaan we 's ochtends om 10.00 uur met de kinderen de dieren voeren en knuffelen. Zelfs de hertjes komen brood uit je hand eten: een hele speciale ervaring! Verder lopen er twee pony's die het heerlijk vinden om door de kinderen geborsteld te worden.  
Kortom, er is vanalles te beleven op Boszicht.

Let op: er moet altijd een volwassene met de kinderen mee naar de dierenweide en de paarden!

Een uitstapje naar een rundveebedrijf? In overleg met ons plannen we een datum+tijd en kunt u bij boerin Sonja langs voor een leerzame rondleiding. De kinderen mogen er meehelpen en kunnen echte koeienmelk proeven. 

Er op uit? Op de receptie liggen veel folders voor uitstapjes in de omgeving, zowel bij mooi als minder mooi weer. Het is heerlijk wandelen in het aangrenzende bosgebied Molenheide en de omgeving is ideaal om te fietsen. In overleg met John kunt u een datum en tijd afspreken voor een boswandeling en hij neemt u mee met zijn verhalen over het heden en verleden van dit bosgebied Molenheide. Veel wandel- en fietsroutes op de receptie gratis verkrijgbaar. Knooppuntenkaarten te koop voor €5,95.
Er is een gratis zwemplas op slechts kilometers. Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen is slechts een half uur met de auto. De grens met Duitsland steekt u al in 15 minuten over!.

Extra service: iedere ochtend vers gebakken broodjes, zelfs op zondag. En uw ontbijt is pas helemaal compleet met een lekker vers eitje van onze eigen Moeder Kip (en misschien wel uitgehaald door uw kind) of een extra grote "dubbeldooier". Daarnaast verkopen wij lekkere ijsjes tegen een betaalbare prijs en enkele streekproducten: leuk als kadootje voor het thuisfront, familie of kennissen.

En niet te vergeten brabantse gastvrijheid, gemoedelijke en gezellige sfeer