Camping Boszicht 

De naam zegt het al: onze camping grenst direct aan bosgebied Molenheide en ligt in het buitengebied van het dorp Wilbertoord, in Noordoost-Brabant in het Land van Cuijk. Onze camping staat bekend als een favoriete plek voor zowel de 50+er/senioren als gezinnen met (kleinere) kinderen. Want één ding is zeker: kamperen op Boszicht is écht vakantie, een heerlijke beleving: verrassend mooi, genieten van natuur, rustig, gezellig, gastvrij, gemoedelijke sfeer, kindvriendelijk en huisdiervriendelijk! Een gegarandeerd succes!

Het ontstaan.

Onze camping is ontstaan in 2000 als nevenactiviteit van onze toenmalige varkenshouderij. In 2003 hebben wij de varkenshouderij beëindigd om ons vol enthousiasme verder te richten op de recreatie. Dat betekent dat we volop ideeën en plannen ontwikkelen om het verblijf voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
In 2008 is onze camping uitgebreid naar 42 plaatsen inclusief een verhuurchalet en een prachtige nieuwe speeltuin, een waar genot voor de kinderen. In 2014 is een nieuw sanitairgebouw geplaatst met een babybad(kamer) en een familiedouche (geen muntjes).
In 2015 is de bouw van "het achterhuis" afgerond en is de receptie in gebruik genomen.  

Kwaliteit voorop.

Wij zijn aangesloten bij In 't Groen (voorheen VeKaBo), ANWB en MCC (MiniCampingCard).

Gezien de reacties van onze gasten, de controleurs van de ANWB en In 't Groen en de beoordelingen op Zoover zijn wij ervan overtuigd dat onze camping tot de mooiste kleine campings van Noord-Brabant behoort. En.... wij doen ons uiterste best om dit zo te houden!

DUS KOM EN OORDEEL ZELF!!!