Op de camping

Camping Boszicht 

De naam zegt het al: onze camping grenst direct aan bosgebied Molenheide en ligt in het buitengebied van het dorp Wilbertoord, in Noordoost-Brabant in het Land van Cuijk. Onze camping is uitgegroeid tot een favoriete plek voor zowel de 40+er/senioren als gezinnen met (kleinere) kinderen. Want één ding is zeker: kamperen op Boszicht is écht vakantie, een heerlijke beleving: verrassend mooi, genieten van natuur, rustig, gezellig, gastvrij, gemoedelijke sfeer, kindvriendelijk, huisdiervriendelijk en betaalbaar! Een gegarandeerd succes!

Het ontstaan.

Onze camping is ontstaan in 2000 als nevenactiviteit van onze toenmalige varkenshouderij. In 2003 hebben wij de varkenshouderij beëindigd om ons vol enthousiasme verder te richten op de recreatie. Dat betekent dat we volop ideeën en plannen ontwikkelen om het verblijf voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
In 2008 is onze camping uitgebreid naar 42 plaatsen inclusief een verhuurchalet en een prachtige nieuwe speeltuin, een waar genot voor de kinderen. In 2014 is een nieuw, luxe sanitairgebouw geplaatst met een babybad(kamer) en een familiedouche (geen muntjes).
Ondertussen is de bouw van "het achterhuis" afgerond. De recreatieruimte is klaar, de receptie is in 2015 in gebruik genomen. We zijn nu bezig met de sauna en de sportmogelijkheden. 

Kwaliteit voorop.

Wij zijn aangesloten bij de VeKaBo (Vereniging van Kamperen bij de Boer) de ANWB (ANWB-gids Kleine Campings) en de MCC (MiniCampingCard).

Gezien de reacties van onze gasten, de controleurs van de ANWB en Vekabo en de beoordelingen op Zoover zijn wij ervan overtuigd dat onze camping bij de mooiste kleine campings van Noord-Brabant behoort. En.... wij doen ons uiterste best om dit zo te houden!

DUS KOM EN OORDEEL ZELF!!!


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

heten u van harte welkom op onze Camping Boszicht.

Tipweg 10
5455 RC Wilbertoord

Tel: +31 (0)485-451565
Mobiel: +31 (0) 6-12957217
KVK: 17256796
BTW: NL813866996B01
email: info@boszichtcamping.nl

www.boszichtcamping.nl
Camping geopend: van 26-3 tot 11-10-2021

Ga naar het contactformulier

Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 34 gasten en geen leden online

Op de Camping

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.