Op de camping

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Boszicht Camping. U dient u ervan bewust te zijn dat Boszicht Camping niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Boszicht Camping respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op webservers van Boszicht Camping of door Boszicht Camping. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij eventueel beschikken. De gegevens die je verstrekt worden niet aan derden doorgegeven wanneer dit niet voor de technische werking van onze services strikt noodzakelijk is.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Deze gegevens worden gebruikt om onze dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op webservers van Boszicht Camping of door Boszicht Camping derden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij eventueel beschikken. De gegevens die je verstrekt worden niet aan derden doorgegeven wanneer dit niet voor de technische werking van onze services strikt noodzakelijk is.

Derden
Je informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. 

SSL
Onze website is voorzien van een SSL certificaat. Hierdoor wordt alle data versleuteld verzonden is daardoor moeilijker door kwaadwillenden te onderscheppen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan ons is verstrekt. Neem hiervoor contact met ons op.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere emailing vindt je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je je gegevens aan wilt passen of uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback
Als je vragen hebt over dit privacybeleid, neem contact met ons op.

 


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

Welkom op de site van onze
"Camping Boszicht"

Tipweg 10
5455 RC Wilbertoord

Tel: +31 (0)485-451565
Mobiel: +31 (0) 6-12957217
KVK: 17256796
BTW: NL813866996B01
email: info@boszichtcamping.nl

www.boszichtcamping.nl
Camping open van 1-4 tot 2-10-2022
Receptie open van 8.30-12.00 / 13.30-17.00

Ga naar het contactformulier

Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Op de Camping

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.