Zoals elk jaar verloten we ook dit jaar weer een gratis weekend kamperen onder alle reviewschrijvers van 2022. En de winnaar is ................. Karin Buitenhuis: PROFICIAT en tot ziens in 2023!

 HOERA! We hebben voor het vijfde achtereenvolgende jaar een ZOOVER AWARD GOLD gewonnen! Dat betekent een gemiddelde beoordeling van een 9 of hoger. Dank aan alle reviewschrijvers! Graag tot ziens in 2023.

award2022

 

Wij zijn momenteel gesloten. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt online reserveren, of neem contact op en wij regelen het voor u.  We zien u graag in seizoen 2023! Vanaf 31 maart zijn we weer geopend!

Lekker makkelijk: FRIETWAGEN OP DE CAMPING: iedere week op woensdag van 17.00 tot 19.00 uur (van eind mei tot eind augustus)

Met dit supermooie zonnetje wordt er gehooid: voer voor de geitjes en paarden!

 

De vijver wordt elk jaar mooier! De lelies staan weer in bloei.

De poppenkastvoorstelling in de meivakantie was weer erg leuk en spannend!

Na enkele spannende weken zijn inmiddels alle geiten bevallen:

Paaseieren zoeken:

Een nieuwe trampoline!

U bent weer van harte welkom, vanaf 1 april is de camping weer open. De grote schoonmaak is klaar. We zijn druk bezig met alle opstartwerkzaamheden.

 

Met elektrische auto op vakantie? Vanaf dit jaar kun je bij ons uw elektrische auto opladen!

 

Ook dit jaar verloten we weer een gratis weekend kamperen onder alle review schrijvers. De prijs is gewonnen door Familie Mulder! Van harte gefeliciteerd met deze prijs en we zien jullie graag terug op onze camping! Neem even contact op om af te stemmen wanneer jullie willen komen. Tot ziens!

JIPPIE! We hebben voor het vierde jaar een GOUDEN ZOOVER AWARD gewonnen! We zijn super blij en trots. Bedankt voor het schrijven van uw positieve reactie. Zien we u weer in 2022?