Laatste nieuws

NIEUW: in 2021 kun je via ons een annuleringsverzekering afsluiten. Wel zo handig met die onzekerheid van o.a. corona. Ook dat valt in bepaalde gevallen onder de verzekering. Zo ook problemen rond zwangerschap/bevalling/scheiding en ontslag. Lees wel eerst goed de voorwaarden  op: https://recreatieverzekeringen.nl/onze-verzekeringen/101436
Uiteraard blijven wij bij een complete, verplichte sluiting van de camping altijd met jullie gasten in overleg om samen tot een goede oplossing te komen zoals een voucher wat lang geldig is en ook door anderen (vrienden/kennissen) ingewisseld kan worden.

Onze kippenfamilie is enigszins "gekrompen" dus enkele nieuwe kippen zijn welkom. Nu hebben ze winterstop maar wij kijken al uit naar de heerlijke eitjes in het voorjaar. 

 

Begin december 2020 mag deze knapperd "Bok" enkele weken komen logeren. De dames "geit" zijn onder de indruk...... Wij zijn benieuwd wat voor mooie geitjes dit weer gaat brengen in 2021. Kom jullie snel kijken?

Na de sluiting van de camping op 1 november 2020 en onze eigen vakantie "im Hintergarten" hebben we veel gefietst en gewandeld in ons eigen woongebied en ontzettend genoten van de prachtige omgeving. Het was dus tevens een "werkvakantie" en daardoor kunnen we jullie als gasten weer beter informeren over onze mooie omgeving! 

 


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

heten u van harte welkom op onze Camping Boszicht.

Tipweg 10
5455 RC Wilbertoord

Tel: +31 (0)485-451565
Mobiel: +31 (0) 6-12957217
KVK: 17256796
BTW: NL813866996B01
email: info@boszichtcamping.nl

www.boszichtcamping.nl
Camping geopend: van 26-3 tot 11-10-2021

Ga naar het contactformulier

Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 11 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.