1 november: camping gesloten.... tot 26 maart 2021.
2 november: aan de slag met de grasmat, na drie zeer droge zomers kan die wel een update gebruiken.

Wat is het weer droog dit jaar, het is september en de kleuren van de bomen doen ons al denken aan herfst!

28 juli: promotietoer "Rood trip" ter promotie van het Land van Cuijk! Erg leuk!

Het hoogseizoen is inmiddels in volle gang en het wordt lekker druk deze zomer, een volle camping! Wat een rare ervaring, in april helemaal niets, in mei en juni langzaamaan wat gasten mogen ontvangen en in juli en augustus een volle bezetting. We hebben alles op orde om te zorgen dat iedereen zich veilig voelt op onze camping. De gasten zullen de regels moeten uitvoeren om zo corona "buiten de deur" te houden. De reacties zijn in ieder geval lovend, dus genieten van een welverdiende vakantie...... 

 

En dit jaar hebben we ook weer een 10-jarig jubileum: gasten die al 10 jaar op Boszicht komen kamperen! Wat een prestatie: Familie Van Oosten BEDANKT!  Daar hoort uiteraard een toespraak bij met kado's want dit laten we niet zomaar voorbij gaan.

En ..... dan is er een winnaar: Sarah Stuut, met drie mooie namen voor onze geitjes nl. Sara, Suze en Pip! Proficiat Sarah en geniet van je prijsje! 

     

Weet jij leuke namen voor onze drie "dames"geitjes op de foto's hieronder? Geef de namen door via de mail: info@boszichtcamping.nl. De winnaar ontvangt een klein prijsje!

Dit jaar zijn we extra lang geopend, tot 1 NOVEMBER! 
Vanaf 31-8 kunt je weer kamperen met korting met de ANWB keycard, MCC en alle andere kaarten!

Vanaf 15 juni zijn de sanitairgebouwen weer OPEN!  Wij zijn coronaproof en hebben extra maatregelen genomen om SAMEN met jullie te zorgen voor een veilige, zorgeloze vakantie:
- Op diverse plaatsen worden de looprichting en de 1,5 m. afstandslijnen aangegeven
- U ontvangt zoveel mogelijk informatie vooraf via de mail
- Op diverse plaatsen biede we extra producten aan als reinigingsdoekjes, desinfecterende gel en handzeep
- Naast de zorgvuldige schoonmaak hebben we extra aandacht voor deurklinken/kranen/knoppen etc.
DUS: wacht niet te lang want het wordt steeds drukker in juli en augustus. 

In deze coronatijd meer "tijd over" dus een opknapbeurt voor de skelters en een nieuwe lik verf voor het dierenverblijf!

De corona zorgt voor extra maatregelen, ook bij ons op de camping: voor optimale hygiëne hebben we twee handendrogers aangeschaft.

En maandag 27 april,  met koningsdag 's morgen om 7.00 uur heeft onze Lila voor het tweede jaar een drieling op de wereld gezet!

Zondagmorgen 26 april is deze knapperd met keizersnede op de wereld gezet!

En op dezelfde maandag 20 april in de middag: een bokje bij Bruintje!

Maandagmorgen 20 april geboren: twee lieve, kleine geitjes bij Marscha!

Nieuw vrachtje zand in de dierenweide.... altijd leuk denken onze (feest)varkens Bep en Toos.

Grote schoonmaak sanitairgebouwen! De camping is weer open!

Renovatie van de speeltoestellen is voltooid en tevens een vrachtje nieuw speelzand toegevoegd: de kinderen kunnen weer veilig spelen! 

 

Onze vijver is weer op historische hoogte, we hebben nu genoeg regen gehad.

 

Zelfs het pad bij de bosvijver is onder water gelopen. 

 

Deze hertenbok mag een jaartje hier wonen. We hopen dat hij ervoor zorgt dat we volgend jaar drie kleine hertjes erbij krijgen!YES: Boszicht wint een Gouden Zoover Award! Een 9,6 is de gemiddelde beoordeling van onze gasten over 2019. Wat zijn we trots. Super bedankt aan alle gasten die een beoordeling hebben gegeven, want zonder jullie géén award. Wij gaan weer vol vertrouwen en energie zo verder om het voor jullie als gast zo aangenaam mogelijk te maken. Graag tot ziens in 2020!En de winnaar van de loterij voor het gratis weekend kamperen is: Janneke Kleinhoonte-van Os! PROFICIAT en tot in 2020.Camping Boszicht sponsort de dieren in de dierenweide van verzorgingshuis Aldenhorst/Meihorst/Buitenhorst in Mill. De bewoners daar genieten van de geitjes, kippen en duiven. Zo mogen geit Polly en Lila voorlopig hier blijven lopen tot de bevalling in zicht komt. Dan komen ze terug naar de camping.
In de winter zijn we bezig geweest met de renovatie van de speeltoestellen. De nieuwe panelen worden snel geplaatst.
Deze mooie bok heeft hopelijk zijn werk goed gedaan. We wachten met spanning af hoeveel lieve, kleine geitjes het worden. Kom jij ook kijken op Boszicht? In de meivakantie zijn hopelijk de eerste geitjes al geboren!Het is november en nadat wijzelf op vakantie zijn geweest zijn we alweer begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020! Een heel speciaal seizoen want BOSZICHT bestaat dan 20 jaar! Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We zijn samen volop aan het bedenken wat we ermee gaan doen. De raderen draaien!!! Dus u hoort of merkt daar t.z.t. zeker iets van. Vandaag zijn de nieuwe tarieven op de site geplaatst en u kunt weer rechtstreeks online boeken. Liever niet online boeken of u heeft nog vragen? Geen probleem, neem gerust contact en wij regelen het voor u en beantwoorden al uw vragen.
Voor nu wensen we iedereen een goede voorbereiding toe op een fijn sinterklaasfeest en een geslaagde Kerst!

 

SEIZOEN 2019

Tijdens het Hemelvaartweekend hebben we de namenwedstrijd gehouden voor de eerste zes jonge geitjes. Veel kinderen hebben hun briefje ingeleverd met mooie namen erop. Het was dan ook een hele klus om de definitieve winnaars te bepalen. Maar met hulp van onze dochters zijn ze bekend: Ruben, Cas en Iris hebben gewonnen: zij ontvingen een oorkonde en een klein prijsje. PROFICIAT! Tijdens het Pinksterweekend gaan we de drieling een naam geven..... SPANNEND!

Onze laatste geit Lila is bevallen! EEN PRIMEUR IN 19 JAAR BOSZICHT: er is een drieling geboren. Zoooooo schattig.

Plattelandsrondje 19 mei 2019: heerlijk knuffelen met de dieren...

Overhandiging van de chocoladekaart van Omroep Brabant, door ons aangevraagd voor onze 10-jarige jubilaris Jeroen Engering en zijn kinderen Daphne, Robin en Kevin. (19-5-2019)

17 mei: tijd om naar een groter hok te verhuizen.... en dat is feest!

Op vrijdagmorgen 10 mei hebben we even een handje moeten helpen bij de bevalling van Polly. Resultaat twee knapperds erbij, een germke en een bokje.

En vandaag (30-4) is geit Marscha bevallen van twee bokjes......

De kraamkoorts is al enkele dagen hoog op Boszicht. Gisteren (29-4) is Bruintje bevallen van een meisje en jongen....

Wat een mijlpaal! Afgelopen week hadden we maar liefst drie gezinnen op de camping die een jubileum te vieren hadden. Dat laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan: een toespraak, taart en kadootjes.
Om te beginnen het 10-jarig jubileum van Jeroen Engering met zijn kids Daphne, Robin en Kevin. Ze kwamen "in de luiers" hier en nu zijn het tieners. Jeroen komt in de meivakantie, hoogseizoen en heeft de laatste jaren min of meer een "seizoenplaats". Wij zijn supertrots op zulke trouwe gasten en wensen jullie nogmaals PROFICIAT en nog vele fijne kampeerjaren toe.

 

Ook voor familie Van Der Poll, Marno, Miranda, Sebastiaan en viervoeter Saar was het hun 10-jarig jubileum op Boszicht!
Ook zij komen zelfs vaker per jaar, een weekend, meivakantie of grote vakantie. Het was voor hen een verrassing en wij zijn supertrots op zulke trouwe gasten! PROFICIAT!

En als laatste deze week familie Nieuwenhout! Gerard, Michella, Mandy, Twan en hond Banjer: 15 jaar te gast op onze camping Boszicht! Hoe speciaal. De eerste jaren kwamen Michella en Gerard samen en na de geboorte van de kinderen kwam ook hond Banjer erbij. Ook zij komen vaak twee keer per jaar, meivakantie en hoogseizoen. Dank je wel voor het vertrouwen, nogmaals PROFICIAT en hopelijk genieten jullie van het kado en denken jullie nog vaak terug aan BOSZICHT.

Met Pasen was het op de camping een drukte van belang en erg gezellig Voor iedereen was er met die dagen een gratis ei bij het ontbijt, gingen we met alle kinderen paaseieren zoeken in het bos en daarna was er voor alle gasten koffie/thee/ranje met paasbrood!

Onze nieuwe bewoner: Duif Dorus!


De camping open betekent dagelijks genieten van verse broodjes, dubbeldooiers, scharreleitjes en lekkere ijsjes.....
En de camping is weer open, de eerste gasten zijn gearriveerd en opgebouwd. Zaterdag 30 maart hebben we allemaal genoten van koffie met zelf gebakken cake.


IMG 20190929 WA0002Small kopieWij hebben weer zin in het nieuwe seizoen: grote schoonmaak gestart!

20190311 115256Small kopie

Ook in de winter zitten we niet stil...... alle asbest verwijderd en een nieuw dag op de dierenweide.Het snoeiwerk is gereed, alles ligt klaar om opgehaald te worden!Vanmorgen (10-2) stuitte ik op een nieuwe bewoner..... Ik wilde een eitje uithalen en AU, wat een akelige prik in mijn hand. En wie woont er in het kippenlegnest.......  een egeltje.

20190210 105803Small kopieMission completed! Eind januari is het eindelijk gelukt: de eend gevangen en na maanden weer bij zijn vriendin gans geplaatst.

20190205 110335Small kopie
Omdat we ook dit jaar weer veel (38) Zoover-reviews hebben gekregen gaan we zoals beloofd weer een gratis weekend kamperen verloten. Dank u wel allemaal voor de mooie berichten! Dit jaar geen Zoover-award want Zoover heeft de normen veranderd. Onze camping wordt bij de "GROTE" campings ingedeeld. Niet terecht en ook in geen verhouding tot de echt grote camping, maar ja, niks aan te doen.  Erg oneerlijk maar dat hebben we Zoover al laten weten.
Desondanks gaan we wel een gratis weekend verloten en de winnaar is ....... "Lot, papa en mama" review van 3-7-2018.
Proficiat en we zien jullie graag in 2019 op de camping!De rijroute van de camping heeft een open-cassette-onderlaag gekregen. Straks als het gras is opgekomen zien we er niks meer van maar geen natte plekken meer. 
De geitenbok doet goed zijn best. We zijn erg benieuwd hoeveel mooie, lieve, kleine geitjes we zullen krijgen...Het is eind november 2018 en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.
Zo is op onze site de tarievenpagina weer up-to-date en zijn er nog meer foto's van 2018 toegevoegd zodat u een goed beeld krijgt van onze camping met al haar mogelijkheden. Aanstaand weekend arriveert de geitenbok zodat de kinderen in de meivakantie weer heerlijk kunnen knuffelen met de kleine geitjes.

Voor nu wens ik u allen op 5 december of één dezer dagen een fijne Sinterklaasavond toe en tot het volgende bericht!