We zijn 2018 gestart met het binnenhalen van de GOUDEN ZOOVER AWARD 2017!
Op 10 januari 2018 werd dit bekend gemaakt en wat zijn we hier trots op: dankzij u die de reviews schreef.
Dank aan iedereen. We hebben een gratis weekend kamperen verloot onder alle reviewschrijvers in 2017 en de winnaar is Margo van Dijck. De reservering is gemaakt en Margo komt met haar gezin heerlijk genieten op Boszicht!
We gaan ervoor om de Gouden Zoover Award in de komende jaren te behouden, dus we hopen dat u dit jaar weer veel nieuwe positieve reviews schrijft. En ...... het gratis weekend kamperen houden we erin.

We zijn weer vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor seizoen 2018. De grote schoonmaak is voltooid, de grasmat is gerold.

We starten in 2018 met een nieuwe activiteit: op zaterdagmiddag houden we een gratis koffie-uurtje in de recreatiezaal. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig bijpraten met andere gasten en met ons. Ook de kinderen zijn welkom.

We hebben deze week afscheid genomen van de geitenbok. Hij heeft zijn best gedaan en we hopen op veel mooie, lieve jonge geitjes die we dagelijks samen gaan voeren en waar de kinderen heerlijk mee kunnen knuffelen......In de recreatiezaal hebben we nieuwe stoelen aangeschaft:En de kippen zijn alweer aan de leg......En vandaag is het 24 maart: YES, we're open! Start van seizoen 2018 met heel veel zin en veel gasten die aan het opbouwen zijn in het Wilbertoordse zonnetje.Pasen op Boszicht: gezellig koffie/thee drinken met paasbrood erbij en uiteraard waren de kids super enthousiast met het zoeken van heeeel veel paaseieren......


En we hebben dit jaar twee echtparen die al 15 jaar komen kamperen op Boszicht en daar hoor natuurlijk een "heerlijk soepel en zacht" kadootje bij.
We zijn hier erg trots op en dankbaar voor zulke trouwe gasten en ...... daar hebben we er meer van op Boszicht.
Het programma voor de meivakantie is klaar, het zijn weer leuke, gezellige activiteiten.
Alle gasten hebben het programma vandaag via de mail ontvangen.
En vanmiddag (17-4) is onze geit Polly bevallen van twee super schattige bokjes!En vanmorgen, 20-4-2018 is Lila bevallen van twee super kleine geitjes. Voor de eerste keer moeder... spannend!En de kraamkamer heeft het druk: dinsdag 24 april is Bruintje bevallen van twee heeeeel verschillende kleintjes.En last but nog least, vandaag 26 april heeft Polly één prachtig jong op de wereld gezet!In de meivakantie hebben we de namenwedstrijd voor de jonge geitjes gehouden. Heel veel kinderen hebben hun uiterste best gedaan om mooie namen te verzinnen. Het was erg moeilijk om een keuze te maken maar het is gelukt!

De namen voor de bokjes van Polly zijn gewonnen door Mats Scholten en ze heten "Buurman en Buurman".
De geitjes van Lila heten "Doris en Daisy" en de winnaar is Dani Pavlovic.
De geitjes van Bruintje heten "Vlek en Stip" en de winnaar is Rens van Aar.
En als laatste het geitje van Marsha, zij gaat "Bibi" heten en de winnaar hiervan is Shanaya Kümmel.

Alle winnaars hebben een oorkonde gekregen en een gratis ijsje naar keuze!

Ook hebben de kinderen genoten van alle activiteiten: het dagelijks dieren voeren, buikschuiven, broodjes bakken, pony rijden, poppenkastvoorstelling en de huifkartocht. Op zaterdag was er een mooie mix van senioren en gezinnen met kinderen tijdens het koffie-uurtje en 's avonds was er een grote groep van gezinnen en senioren tijdens de georganiseerde barbecue. Erg gezellig dat u met zovelen heeft opgegeven. Daar doen we het voor!In de meivakantie, en een extra weekend hieraan voorafgaand, hebben we de winnaar van de Zoover-review loterij te gast gehad op de camping. Margo, Frans, Liv en Elin met hun hond. Zij hebben genoten van een extra, gratis weekend kamperen op Boszicht.Begin mei: Country & Western day op Boszicht!
En dweilorkest de Heigalmers kwam op dinsdag 1 mei gezellig muziek maken......
Na een superdruk bezette meivakantie en volle bezetting met Hemelvaart en Pinksteren gaan we een rustigere periode tegemoet.

Op 1 juni mochten we Henk en Koosje met hun hond Bo wederom verwelkomen en dit jaar zelfs voor het 15e jaar, dus ook voor hen een "zacht en soepel" kado.
Nou die rustige periode valt erg mee, nog nooit hebben we het in juni zooooooooo druk gehad als dit jaar......

Op 22, 23 en 24 juni waren de Opel Ascona friends hier te gast met hun Opel Ascona treffen!