Laatste nieuws
We zijn 2018 gestart met het binnenhalen van de GOUDEN ZOOVER AWARD 2017!
Op 10 januari 2018 werd dit bekend gemaakt en wat zijn we hier trots op: dankzij u die de reviews schreef.
Dank aan iedereen. We hebben een gratis weekend kamperen verloot onder alle reviewschrijvers in 2017 en de winnaar is Margo van Dijck. De reservering is gemaakt en Margo komt met haar gezin heerlijk genieten op Boszicht!
We gaan ervoor om de Gouden Zoover Award in de komende jaren te behouden, dus we hopen dat u dit jaar weer veel nieuwe positieve reviews schrijft. En ...... het gratis weekend kamperen houden we erin.

We zijn weer vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor seizoen 2018. De grote schoonmaak is voltooid, de grasmat is gerold.

We starten in 2018 met een nieuwe activiteit: op zaterdagmiddag houden we een gratis koffie-uurtje in de recreatiezaal. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig bijpraten met andere gasten en met ons. Ook de kinderen zijn welkom.

We hebben deze week afscheid genomen van de geitenbok. Hij heeft zijn best gedaan en we hopen op veel mooie, lieve jonge geitjes die we dagelijks samen gaan voeren en waar de kinderen heerlijk mee kunnen knuffelen......In de recreatiezaal hebben we nieuwe stoelen aangeschaft:En de kippen zijn alweer aan de leg......En vandaag is het 24 maart: YES, we're open! Start van seizoen 2018 met heel veel zin en veel gasten die aan het opbouwen zijn in het Wilbertoordse zonnetje.Pasen op Boszicht: gezellig koffie/thee drinken met paasbrood erbij en uiteraard waren de kids super enthousiast met het zoeken van heeeel veel paaseieren......


En we hebben dit jaar twee echtparen die al 15 jaar komen kamperen op Boszicht en daar hoor natuurlijk een "heerlijk soepel en zacht" kadootje bij.
We zijn hier erg trots op en dankbaar voor zulke trouwe gasten en daar hebben we er meer van op Boszicht.
Het programma voor de meivakantie is klaar, het zijn weer leuke, gezellige activiteiten.
Alle gasten hebben het programma vandaag via de mail ontvangen.En vanmiddag is onze geit Polly bevallen van twee super schattige bokjes!


En vanmorgen, 20-4-2018 is Lila bevallen van twee super kleine geitjes. Voor de eerste keer moeder... spannend!

YES, JIPPIE, HIEP HOI! We hebben een Gouden Zoover Award 2017 gewonnen.
Dat betekent een waardering van 9 of hoger!
Heel hartelijk dank aan iedereen die in 2017 een review heeft geschreven.
Ga zo door mensen, dat doen wij ook weer in 2018.

EN ...... we hebben een gratis weekend kamperen verloot onder alle ingezonden reviews van 2017! En de winnaar is: 

...... kijk het filmpje op facebook!

Sinds 31 maart is de camping weer open. Het was meteen lekker druk het eerste weekend. De voorafgaande weken hebben we de grote schoonmaak gehouden en het houten sanitairgebouw heeft een schilderbeurt gekregen.

Veel vroeger als de bedoeling was hebben twee van onze geiten (Polly en Jump) ons verrast met jonkies: in de meivakantie volgt de namenwedstrijd!
Kyra, Myrthe en Bram kwamen al een middag knuffelen met de geitjes en zijn nu ook weer gezellig op de camping.

Met Pasen heeft de Paashaas bijna 100 eieren verstopt in het bos. De kinderen hebben goed hun best gedaan en er werden er 97 gevonden. Daarna met alle gasten samen genoten van koffie/thee, ranja en paasbrood.We hebben aan het begin van het seizoen drie echtparen in het zonnetje gezet! Zij waren maar liefst voor de 10e jaar bij ons te gast. En dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Zij werden dan ook verrast met een toespraak, een toepasselijk kadootje en natuurlijk taart! Tonnie en Maria, Henk en Annie, Cees en Rina nogmaals VAN HARTE PROFICIAT met jullie 10-jarig jubileum en we hopen jullie allemaal nog vele jaren in goede gezondheid op onze camping te mogen begroeten!

Nu op naar de meivakantie! Met dagelijks dieren voeren om 10.00 uur.En de namenwedstrijd van de geitjes heeft een winnaar opgeleverd: Elin (op de foto met de twee jonge geitjes) 
Ze hebben van Elin de namen "Joepie" en "Nina" gekregen. Met maandagavond ponyrijden....Dinsdagavond poppenkast.Het buikschuiven..... tja dat zal met deze temperatuur wel volgende week worden......
Donderdagavond, broodjes bakken met een verrassing erin en daarna nog marshmallows.

En zojuist terug van de boswandeling..... Zaterdagmiddag hadden we de eerst huifkartocht.En 's avonds de bbc! Heerlijk, onbeperkt eten voor slechts € 10,00

Het allerlaatste nieuws: er zijn weer twee jonge geitjes geboren.

En de allernieuwste aanwinst: Marscha met haar bokje, dinsdag 2 mei geboren.


Gisteren gingen ook vele gasten op bezoek bij de koeienboer: meehelpen de koeien in de wei te zetten, kalfjes voeren, melk proeven.....

Afgelopen zaterdag hebben we de winnaars van de namenwedstrijd bekend gemaakt. 
Het zijn Nolan, Yuno en Ward. Zij hebben weer mooie namen verzonnen voor de nieuw geboren geitjes.
Het is nu weer rustig met de kraamkoorts, tot volgend voorjaar.......
De geitjes heten nu Leo, Lila en Henkie. Mooi toch!En ja hoor, eindelijk hebben we met Hemelvaart kunnen buikschuiven! YES, wat hebben de kids genoten, en ouders/opa's en oma's ook!
Vanmorgen kwam Bambie weer bij Liene en Lotte uit de hand eten..... aandoenlijk mooi!

Na een lange tijd van droogte hadden we ook in Wilbertoord een afkoelend buitje regen vanmiddag. Ook daar maken we op BOSZICHT een feestje van......

klik op facebook hiernaast en bekijk het filmpje!

En afgelopen weekend is het hertje geboren! Hij/zij ligt nog veel verscholen tussen de bladeren...En ... ook BN-ers weten camping Boszicht te vinden. Afgelopen weekend hadden we warempel een BN-er op de camping. Hij was ook door enkele gasten herkend......

Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

heten u van harte welkom op onze Camping Boszicht.
Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 557 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.