Laatste nieuws


Sinds 31 maart is de camping weer open. Het was meteen lekker druk het eerste weekend. De voorafgaande weken hebben we de grote schoonmaak gehouden en het houten sanitairgebouw heeft een schilderbeurt gekregen.

Veel vroeger als de bedoeling was hebben twee van onze geiten (Polly en Jump) ons verrast met jonkies: in de meivakantie volgt de namenwedstrijd!
Kyra, Myrthe en Bram kwamen al een middag knuffelen met de geitjes en zijn nu ook weer gezellig op de camping.

Met Pasen heeft de Paashaas bijna 100 eieren verstopt in het bos. De kinderen hebben goed hun best gedaan en er werden er 97 gevonden. Daarna met alle gasten samen genoten van koffie/thee, ranja en paasbrood.We hebben aan het begin van het seizoen drie echtparen in het zonnetje gezet! Zij waren maar liefst voor de 10e jaar bij ons te gast. En dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Zij werden dan ook verrast met een toespraak, een toepasselijk kadootje en natuurlijk taart! Tonnie en Maria, Henk en Annie, Cees en Rina nogmaals VAN HARTE PROFICIAT met jullie 10-jarig jubileum en we hopen jullie allemaal nog vele jaren in goede gezondheid op onze camping te mogen begroeten!

Nu op naar de meivakantie! Met dagelijks dieren voeren om 10.00 uur.En de namenwedstrijd van de geitjes heeft een winnaar opgeleverd: Elin (op de foto met de twee jonge geitjes) 
Ze hebben van Elin de namen "Joepie" en "Nina" gekregen. Met maandagavond ponyrijden....Dinsdagavond poppenkast.Het buikschuiven..... tja dat zal met deze temperatuur wel volgende week worden......
Donderdagavond, broodjes bakken met een verrassing erin en daarna nog marshmallows.

En zojuist terug van de boswandeling..... Zaterdagmiddag hadden we de eerst huifkartocht.En 's avonds de bbc! Heerlijk, onbeperkt eten voor slechts € 10,00

Het allerlaatste nieuws: er zijn weer twee jonge geitjes geboren.

En de allernieuwste aanwinst: Marscha met haar bokje, dinsdag 2 mei geboren.


Gisteren gingen ook vele gasten op bezoek bij de koeienboer: meehelpen de koeien in de wei te zetten, kalfjes voeren, melk proeven.....

Afgelopen zaterdag hebben we de winnaars van de namenwedstrijd bekend gemaakt. 
Het zijn Nolan, Yuno en Ward. Zij hebben weer mooie namen verzonnen voor de nieuw geboren geitjes.
Het is nu weer rustig met de kraamkoorts, tot volgend voorjaar.......
De geitjes heten nu Leo, Lila en Henkie. Mooi toch!En ja hoor, eindelijk hebben we met Hemelvaart kunnen buikschuiven! YES, wat hebben de kids genoten, en ouders/opa's en oma's ook!
Vanmorgen kwam Bambie weer bij Liene en Lotte uit de hand eten..... aandoenlijk mooi!

Na een lange tijd van droogte hadden we ook in Wilbertoord een afkoelend buitje regen vanmiddag. Ook daar maken we op BOSZICHT een feestje van......

klik op facebook hiernaast en bekijk het filmpje!

En afgelopen weekend is het hertje geboren! Hij/zij ligt nog veel verscholen tussen de bladeren...En ... ook BN-ers weten camping Boszicht te vinden. Afgelopen weekend hadden we warempel een BN-er op de camping. Hij was ook door enkele gasten herkend......

Heerlijk: sinds 24 maart is de camping weer geopend. Wij hebben weer erg veel zin in het nieuwe seizoen, zeker als het zonnetje zich laat zien geeft dat een positieve boost aan de kampeerder èn de campingeigenaar. Wij hopen weer vele gasten te mogen begroeten in 2016 en wij zijn u graag van dienst.

En zoals u ziet beginnen we het seizoen met een splinternieuwe site! Geniet ervan. Graag tot ziens!

De eerste gasten staan alweer opgebouwd en hebben genoten van het paasweekend, ondanks het winderige weer. We hebben met de aanwezige kinderen weer paaseieren gezocht en gelukkig lagen ze binnen verstopt. Daarna in de nieuwe recreatieruimte heerlijk bijgekletst en genoten van koffie/thee en fris met lekker paasbrood.
En zo wordt er het eerste weekend ook flink meegeholpen door de kinderen om alle fietsjes en skelters weer uit de schuur te halen voor op de camping.Het dagelijkse voeren van de dieren is ook dit jaar niet weg te denken! Genieten is het voor de kinderen; de geiten en het schaap eten uit je hand. Ja zelfs het hertje komt het proberen....  En nu wachten op de geboorte van alle jonge geitjes.

En soms worden de handen uit de mouwen gestoken.... met vegen.....En ja hoor, op zondag 17 april zijn de eerste geitjes geboren: Jump is bevallen van een meisje en een jongetje. 
En ze waren nog niet droog achter de oren of maandagochtend vroeg is Polly bevallen van een meisje. Met z'n allen heerlijk in het warme stro en onder de lamp want 's nachts vriest het soms ......
De eerste week van de meivakantie breekt aan en de camping staat voor driekwart vol!
Oh oh wat is het koud 's nachts maar .... bewondering .... niemand moppert! We gaan vol goede moed gewoon verder met al onze activiteiten. Dagelijks dieren voeren en geitjes knuffelen.

Op maandagavond het ponyrijden:
Op dinsdagavond de poppenkast:Op woensdag het buikschuiven ...... nu even niet.

Op donderdagavond het broodjes bakken met natuurlijk een verrassing erin. Heerlijk smullen en daarna nog marshmallows bakken.
En morgenavond, vrijdag, de wandeling in het bos.

Zojuist, in de middag van 4 mei, is Witje bevallen van twee jonkies, een witte en een bruine, een meisje en een jongetje. Als je de foto ziet zou je warempel denken dat die van vorig jaar is maar nee, zojuist genomen....


En op dinsdag 10 mei is Bruintje bevallen van twee jongetjes. Na deze vierde bevalling zal de bevallingskoorts aanzienlijk dalen. Maar wat een leuk spul die kleine knuffelgeitjes...En we hebben in de meivakantie en met Pinksteren een namenwedstrijd gehouden onder alle kinderen om zo mooie mogelijke namen te verzinnen voor alle jonge geitjes. Iedereen heeft weer ontzettend goed zijn/haar best gedaan en wat zijn er veel briefjes binnengekomen. De keus was weer erg moeilijk. Maar alle winnaars hebben een mooie oorkonde gekregen en een klein prijsje.

De winnaars zijn geworden:
Thijs Geurts met de naam "Sara" voor het geitje van Polly!
Evi Bison met de namen "Tobie en Tillie"voor de geitjes van Jump!
Twan Nieuwenhout met de naam "Max" en Koen Zuiderveen met de naam "Marscha" voor de geitjes van Witje!
Lotte Overbeek met de namen "Bo en Bobby" voor de geitjes van Bruintje.

Zo gingen we in de meivakantie weer twee keer naar de koeienboer. Erg leuk en interessant!


En in de tweede week van de meivakantie toch eindelijk kunnen buikschuiven:


Het hoogseizoen is al ruim twee weken aan de orde. We zijn weer lekker druk met alle activiteiten.
Maandagavond ponyrijden:Dinsdagavond de poppenkast:
Woensdagmiddag buikschuiven:Donderdagavond broodjes bakken:

En vrijdagavond de boswandeling:Met tussenin naar wens nog een bezoekje bij de koeienboer of een ritje met paard en wagen en afgelopen zaterdagavond een muzikale avond met dweilorkest De Heigalmers:Of gewoon lekker samen spelen:
En maandag 1 augustus hebben we weer de zeskamp gehouden. Wat was het leuk en gezellig. De kinderen hebben ontzettend goed hun best gedaan en we hadden ook veel ouders en een oma die hebben geholpen. Dank jullie wel allemaal!
Het team "Bambi" heeft overigens gewonnen met 28 punten. Maar omdat alle kinderen zo goed hun best hebben gedaan kreeg iedereen een gratis ijsje van John en Riet.
En niet te vergeten de huifkartocht:Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

heten u van harte welkom op onze Camping Boszicht.
Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 11 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.