Laatste nieuws

Het is november en nadat wijzelf op vakantie zijn geweest zijn we nu alweer begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020! Een heel speciaal seizoen want BOSZICHT bestaat dan 20 jaar! Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We zijn samen volop aan het bedenken wat we ermee gaan doen. De raderen draaien!!! Dus je hoort of merkt daar t.z.t. zeker iets van. Vandaag zijn de nieuwe tarieven op de site geplaatst. Je kunt nu nog even niet direct boeken want daar zijn we nog mee bezig. Maar neem gerust contact op dan kunnen wij al wel uw wensen of boeking meenemen in het systeem.
Voor nu wensen we iedereen alvast een goede voorbereding toe op een fijn sinterklaasfeest en een geslaagde Kerst!

 

SEIZOEN 2019

Tijdens het Hemelvaartweekend hebben we de namenwedstrijd gehouden voor de eerste zes jonge geitjes. Veel kinderen hebben hun briefje ingeleverd met mooie namen erop. Het was dan ook een hele klus om de definitieve winnaars te bepalen. Maar met hulp van onze dochters zijn ze bekend: Ruben, Cas en Iris hebben gewonnen: zij ontvingen een oorkonde en een klein prijsje. PROFICIAT! Tijdens het Pinksterweekend gaan we de drieling een naam geven..... SPANNEND!

Onze laatste geit Lila is bevallen! EEN PRIMEUR IN 19 JAAR BOSZICHT: er is een drieling geboren. Zoooooo schattig.

Plattelandsrondje 19 mei 2019: heerlijk knuffelen met de dieren...

Overhandiging van de chocoladekaart van Omroep Brabant, door ons aangevraagd voor onze 10-jarige jubilaris Jeroen Engering en zijn kinderen Daphne, Robin en Kevin. (19-5-2019)

17 mei: tijd om naar een groter hok te verhuizen.... en dat is feest!

Op vrijdagmorgen 10 mei hebben we even een handje moeten helpen bij de bevalling van Polly. Resultaat twee knapperds erbij, een germke en een bokje.

En vandaag (30-4) is geit Marscha bevallen van twee bokjes......

De kraamkoorts is al enkele dagen hoog op Boszicht. Gisteren (29-4) is Bruintje bevallen van een meisje en jongen....

Wat een mijlpaal! Afgelopen week hadden we maar liefst drie gezinnen op de camping die een jubileum te vieren hadden. Dat laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan: een toespraak, taart en kadootjes.
Om te beginnen het 10-jarig jubileum van Jeroen Engering met zijn kids Daphne, Robin en Kevin. Ze kwamen "in de luiers" hier en nu zijn het tieners. Jeroen komt in de meivakantie, hoogseizoen en heeft de laatste jaren min of meer een "seizoenplaats". Wij zijn supertrots op zulke trouwe gasten en wensen jullie nogmaals PROFICIAT en nog vele fijne kampeerjaren toe.

 

Ook voor familie Van Der Poll, Marno, Miranda, Sebastiaan en viervoeter Saar was het hun 10-jarig jubileum op Boszicht!
Ook zij komen zelfs vaker per jaar, een weekend, meivakantie of grote vakantie. Het was voor hen een verrassing en wij zijn supertrots op zulke trouwe gasten! PROFICIAT!

En als laatste deze week familie Nieuwenhout! Gerard, Michella, Mandy, Twan en hond Banjer: 15 jaar te gast op onze camping Boszicht! Hoe speciaal. De eerste jaren kwamen Michella en Gerard samen en na de geboorte van de kinderen kwam ook hond Banjer erbij. Ook zij komen vaak twee keer per jaar, meivakantie en hoogseizoen. Dank je wel voor het vertrouwen, nogmaals PROFICIAT en hopelijk genieten jullie van het kado en denken jullie nog vaak terug aan BOSZICHT.

Met Pasen was het op de camping een drukte van belang en erg gezellig Voor iedereen was er met die dagen een gratis ei bij het ontbijt, gingen we met alle kinderen paaseieren zoeken in het bos en daarna was er voor alle gasten koffie/thee/ranje met paasbrood!

Onze nieuwe bewoner: Duif Dorus!


De camping open betekent dagelijks genieten van verse broodjes, dubbeldooiers, scharreleitjes en lekkere ijsjes.....
En de camping is weer open, de eerste gasten zijn gearriveerd en opgebouwd. Zaterdag 30 maart hebben we allemaal genoten van koffie met zelf gebakken cake.


IMG 20190929 WA0002Small kopieWij hebben weer zin in het nieuwe seizoen: grote schoonmaak gestart!

20190311 115256Small kopie

Ook in de winter zitten we niet stil...... alle asbest verwijderd en een nieuw dag op de dierenweide.Het snoeiwerk is gereed, alles ligt klaar om opgehaald te worden!Vanmorgen (10-2) stuitte ik op een nieuwe bewoner..... Ik wilde een eitje uithalen en AU, wat een akelige prik in mijn hand. En wie woont er in het kippenlegnest.......  een egeltje.

20190210 105803Small kopieMission completed! Eind januari is het eindelijk gelukt: de eend gevangen en na maanden weer bij zijn vriendin gans geplaatst.

20190205 110335Small kopie
Omdat we ook dit jaar weer veel (38) Zoover-reviews hebben gekregen gaan we zoals beloofd weer een gratis weekend kamperen verloten. Dank u wel allemaal voor de mooie berichten! Dit jaar geen Zoover-award want Zoover heeft de normen veranderd. Onze camping wordt bij de "GROTE" campings ingedeeld. Niet terecht en ook in geen verhouding tot de echt grote camping, maar ja, niks aan te doen.  Erg oneerlijk maar dat hebben we Zoover al laten weten.
Desondanks gaan we wel een gratis weekend verloten en de winnaar is ....... "Lot, papa en mama" review van 3-7-2018.
Proficiat en we zien jullie graag in 2019 op de camping!De rijroute van de camping heeft een open-cassette-onderlaag gekregen. Straks als het gras is opgekomen zien we er niks meer van maar geen natte plekken meer. 
De geitenbok doet goed zijn best. We zijn erg benieuwd hoeveel mooie, lieve, kleine geitjes we zullen krijgen...Het is eind november 2018 en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.
Zo is op onze site de tarievenpagina weer up-to-date en zijn er nog meer foto's van 2018 toegevoegd zodat u een goed beeld krijgt van onze camping met al haar mogelijkheden. Aanstaand weekend arriveert de geitenbok zodat de kinderen in de meivakantie weer heerlijk kunnen knuffelen met de kleine geitjes.

Voor nu wens ik u allen op 5 december of één dezer dagen een fijne Sinterklaasavond toe en tot het volgende bericht!

We zijn 2018 gestart met het binnenhalen van de GOUDEN ZOOVER AWARD 2017!
Op 10 januari 2018 werd dit bekend gemaakt en wat zijn we hier trots op: dankzij u die de reviews schreef.
Dank aan iedereen. We hebben een gratis weekend kamperen verloot onder alle reviewschrijvers in 2017 en de winnaar is Margo van Dijck. De reservering is gemaakt en Margo komt met haar gezin heerlijk genieten op Boszicht!
We gaan ervoor om de Gouden Zoover Award in de komende jaren te behouden, dus we hopen dat u dit jaar weer veel nieuwe positieve reviews schrijft. En ...... het gratis weekend kamperen houden we erin.

We zijn weer vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor seizoen 2018. De grote schoonmaak is voltooid, de grasmat is gerold.

We starten in 2018 met een nieuwe activiteit: op zaterdagmiddag houden we een gratis koffie-uurtje in de recreatiezaal. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig bijpraten met andere gasten en met ons. Ook de kinderen zijn welkom.

We hebben deze week afscheid genomen van de geitenbok. Hij heeft zijn best gedaan en we hopen op veel mooie, lieve jonge geitjes die we dagelijks samen gaan voeren en waar de kinderen heerlijk mee kunnen knuffelen......In de recreatiezaal hebben we nieuwe stoelen aangeschaft:En de kippen zijn alweer aan de leg......En vandaag is het 24 maart: YES, we're open! Start van seizoen 2018 met heel veel zin en veel gasten die aan het opbouwen zijn in het Wilbertoordse zonnetje.Pasen op Boszicht: gezellig koffie/thee drinken met paasbrood erbij en uiteraard waren de kids super enthousiast met het zoeken van heeeel veel paaseieren......


En we hebben dit jaar twee echtparen die al 15 jaar komen kamperen op Boszicht en daar hoor natuurlijk een "heerlijk soepel en zacht" kadootje bij.
We zijn hier erg trots op en dankbaar voor zulke trouwe gasten en ...... daar hebben we er meer van op Boszicht.
Het programma voor de meivakantie is klaar, het zijn weer leuke, gezellige activiteiten.
Alle gasten hebben het programma vandaag via de mail ontvangen.
En vanmiddag (17-4) is onze geit Polly bevallen van twee super schattige bokjes!En vanmorgen, 20-4-2018 is Lila bevallen van twee super kleine geitjes. Voor de eerste keer moeder... spannend!En de kraamkamer heeft het druk: dinsdag 24 april is Bruintje bevallen van twee heeeeel verschillende kleintjes.En last but nog least, vandaag 26 april heeft Polly één prachtig jong op de wereld gezet!In de meivakantie hebben we de namenwedstrijd voor de jonge geitjes gehouden. Heel veel kinderen hebben hun uiterste best gedaan om mooie namen te verzinnen. Het was erg moeilijk om een keuze te maken maar het is gelukt!

De namen voor de bokjes van Polly zijn gewonnen door Mats Scholten en ze heten "Buurman en Buurman".
De geitjes van Lila heten "Doris en Daisy" en de winnaar is Dani Pavlovic.
De geitjes van Bruintje heten "Vlek en Stip" en de winnaar is Rens van Aar.
En als laatste het geitje van Marsha, zij gaat "Bibi" heten en de winnaar hiervan is Shanaya Kümmel.

Alle winnaars hebben een oorkonde gekregen en een gratis ijsje naar keuze!

Ook hebben de kinderen genoten van alle activiteiten: het dagelijks dieren voeren, buikschuiven, broodjes bakken, pony rijden, poppenkastvoorstelling en de huifkartocht. Op zaterdag was er een mooie mix van senioren en gezinnen met kinderen tijdens het koffie-uurtje en 's avonds was er een grote groep van gezinnen en senioren tijdens de georganiseerde barbecue. Erg gezellig dat u met zovelen heeft opgegeven. Daar doen we het voor!In de meivakantie, en een extra weekend hieraan voorafgaand, hebben we de winnaar van de Zoover-review loterij te gast gehad op de camping. Margo, Frans, Liv en Elin met hun hond. Zij hebben genoten van een extra, gratis weekend kamperen op Boszicht.Begin mei: Country & Western day op Boszicht!
En dweilorkest de Heigalmers kwam op dinsdag 1 mei gezellig muziek maken......
Na een superdruk bezette meivakantie en volle bezetting met Hemelvaart en Pinksteren gaan we een rustigere periode tegemoet.

Op 1 juni mochten we Henk en Koosje met hun hond Bo wederom verwelkomen en dit jaar zelfs voor het 15e jaar, dus ook voor hen een "zacht en soepel" kado.
Nou die rustige periode valt erg mee, nog nooit hebben we het in juni zooooooooo druk gehad als dit jaar......

Op 22, 23 en 24 juni waren de Opel Ascona friends hier te gast met hun Opel Ascona treffen!
Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

heten u van harte welkom op onze Camping Boszicht.
Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.