Laatste nieuws

Seizoen 2023 zit erop. Wij hebben enorm genoten van heel veel gasten. Wij hopen velen van u in de toekomst weer te mogen begroeten.
Tot 27 maart 2024 is de camping gesloten.  Daarna bent u weer van harte welkom. 
Wilt u in de wintermaanden een kijkje nemen? Geen probleem, laat het ons even weten en we laten u met plezier de camping zien. 
Online reserveren is nu even niet mogelijk, vanaf half november is alles weer up to date. U kunt altijd telefonisch of via email een reservering maken .
Allemaal een goede winter gewenst en tot snel! 

 

NIEUW: laadpaal voor electrische auto!

De namenwedstrijd in de meivakantie heeft weer mooie namen opgeleverd voor alle jonge geitjes. De winnaars hebben een mooie oorkonde gekregen en een klein prijsje. En de winnaars zijn: Tess, Hidde, Nienke, Bo, Juul en Rosemarie. PROFICIAT allemaal.

Laat de zon maar komen: de schaduwdoeken boven de speeltuin zorgen voor onbeperkt speelplezier voor de kids!

En vanmorgen, 10 mei, is de laatste geit moeder geworden van een mooi geitje en bokje:

Het is deze week druk op de kraamafdeling, er zijn al vijf geiten bevallen:

 

 

   

Vanaf 28 april t/m eind augustus komt elke vrijdag van 17.00 tot ca. 19.00/20.00 uur een frietwagen op de camping: "Denn's food"!
Dus lekker makkelijk: een avond niet koken....

 

De camping is weer open! Wij zijn er klaar voor en hebben er weer heel veel zin in. Heeft u al geboekt voor 2023? Voor alle periodes is nog plaats behalve Hemelvaart en Pinksteren! Bekijk onze arrangementen voor extra voordelig kamperen.
Tot snel!    John en Riet 

 

                                                   S E I Z O E N    2 0 2 2

Zoals elk jaar verloten we ook dit jaar weer een gratis weekend kamperen onder alle reviewschrijvers van 2022. En de winnaar is ................. Karin Buitenhuis: PROFICIAT en tot ziens in 2023!

 

HOERA! We hebben voor het vijfde achtereenvolgende jaar een ZOOVER AWARD GOLD gewonnen! Dat betekent een gemiddelde beoordeling van een 9 of hoger. Dank aan alle reviewschrijvers! Graag tot ziens in 2023.

award2022

 

Wij zijn momenteel gesloten. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt online reserveren, of neem contact op en wij regelen het voor u.  We zien u graag in seizoen 2023! Vanaf 31 maart zijn we weer geopend!

Lekker makkelijk: FRIETWAGEN OP DE CAMPING: iedere week op woensdag van 17.00 tot 19.00 uur (van eind mei tot eind augustus)

Met dit supermooie zonnetje wordt er gehooid: voer voor de geitjes en paarden!

 

De vijver wordt elk jaar mooier! De lelies staan weer in bloei.

De poppenkastvoorstelling in de meivakantie was weer erg leuk en spannend!

Na enkele spannende weken zijn inmiddels alle geiten bevallen:

Paaseieren zoeken:

Een nieuwe trampoline!

U bent weer van harte welkom, vanaf 1 april is de camping weer open. De grote schoonmaak is klaar. We zijn druk bezig met alle opstartwerkzaamheden.

 

Met elektrische auto op vakantie? Vanaf dit jaar kun je bij ons uw elektrische auto opladen!

 

Ook dit jaar verloten we weer een gratis weekend kamperen onder alle review schrijvers. De prijs is gewonnen door Familie Mulder! Van harte gefeliciteerd met deze prijs en we zien jullie graag terug op onze camping! Neem even contact op om af te stemmen wanneer jullie willen komen. Tot ziens!

JIPPIE! We hebben voor het vierde jaar een GOUDEN ZOOVER AWARD gewonnen! We zijn super blij en trots. Bedankt voor het schrijven van uw positieve reactie. Zien we u weer in 2022?

 

 

 

 

                                           SEIZOEN 2021

Het bedrag wat gemoeid is met het versturen van kerstkaarten hebben we zojuist overgemaakt naar het Rode Kruis!

Dit jaar voor het eerst een digitale kerstkaart verstuurd naar alle gasten van 2021!

 

De bok is weer gearriveerd en dat betekent dat in de meivakantie weer de eerste jonge geitjes geboren zijn/worden. Kom jij kijken?

Dit jaar doen de lelies het supergoed op de vijver!                          Het kleine kuiken is een mooi haantje geworden!

 

Het blijft een genietmomentje: het voeren en knuffelen van de dieren.......

Ook het laatst geboren jonge geitje heeft een mooie naam gekregen dankzij Noortje, ze heet "Ietje". PROFICIAT NOORTJE!

De namenwedstrijd voor het jong hertje heeft een mooie naar "Linde" opgeleverd. De winnaar is Dex van den Bos. PROFICIAT Dex. We zien je vast wel weer een keer op de camping om je prijsje op te halen.

Lekker afkoelen op een warme, zomerse vakantiedag op camping Boszicht!

 

Nog meer gezinsuitbreiding, zaterdag 3 juli!

Zo schattig: een hertje geboren op 19 juni 2021

De avond van 18 juni 2021: genieten van hele mooie wolken en slechts 3 mm regen. We komen er gelukkig goed vanaf hier in Wilbertoord, geen onweer of andere heftige toestanden.

JUBILEUM: 10 jaar te gast op onze camping: Familie Flier-Kappert: Ilse, Casper, Kyra en Myrthe. PROFICIAT, bedankt voor 10 jaar trouw bezoek aan onze camping en we hopen jullie in de toekomst nog vaak te mogen begroeten.

Jonge geitjes geboren: 

Jubilarissen: Frans en Ineke Dam: 20 jaar te gast op camping Boszicht! PROFICIAT en we hopen jullie nog vele jaren te mogen begroeten.

Nieuwe borden:

          

YES, voor het derde jaar hebben we een GOUDEN ZOOVER AWARD gewonnen!
Op 12 maart kregen we van zoover dit heuglijke nieuws te horen! Super blij en trots zeker vanwege het relatief korte coronajaar 2020. We hebben maar liefst 31 reviews mogen ontvangen. Super bedankt iedereen en we hopen jullie weer in 2021 te begroeten!

  

Wij zijn vol enthousiasme begonnen met de "grote schoonmaak" van de sanitairgebouwen (met assistentie van het viervoeter-duo) en de voorbereidingen op het kampeerveld. Nu moet het zonnetje de rest doen!

      

 

GOED NIEUWS: DE CAMPING MAG OPEN!  
Laten we hopen dat het zo blijft en dat we over enkele weken de poorten inderdaad mogen openen. Het protocol wat van toepassing is staat op de homepage onder "klik hier voor meer info over corona" 

 

De Zoover-awards 2020 worden volgens zoover ergens in juni dit jaar uitgereikt!  Wij wachten daar niet op en hebben zoals beloofd alvast een "gratis weekend kamperen" verloot onder alle review-schrijvers in 2020. En de winnaar is........ José van de Ven! 
Proficiat José, je bent van harte welkom!

 

Heerlijk schaatsen op de campingvijver in het weekend van 12,13 en 14 februari!

 

  

 

NIEUW: in 2021 kunt u via ons een annuleringsverzekering afsluiten. Wel zo handig met die onzekerheid van o.a. corona. Ook dat valt in bepaalde gevallen onder de verzekering. Zo ook problemen rond zwangerschap/bevalling/scheiding en ontslag. Lees wel eerst goed de voorwaarden  op: https://recreatieverzekeringen.nl/onze-verzekeringen/101436
Uiteraard blijven wij bij een complete, verplichte sluiting van de camping altijd met onze gasten in overleg om samen tot een goede oplossing te komen zoals gratis omboeken, een voucher wat lang geldig is en eventueel overdraagbaar.

Onze kippenfamilie is enigszins "gekrompen" dus enkele nieuwe kippen zijn welkom. Nu hebben ze winterstop maar wij kijken al uit naar de heerlijke eitjes in het voorjaar. 

 

Begin december 2020 mag deze knapperd "Bok" enkele weken komen logeren. De dames "geit" zijn onder de indruk...... Wij zijn benieuwd wat voor mooie geitjes dit weer gaat brengen in 2021. Kom jullie snel kijken?

Na de sluiting van de camping op 1 november 2020 en onze eigen vakantie "im Hintergarten" hebben we veel gefietst en gewandeld in ons eigen woongebied en ontzettend genoten van de prachtige omgeving. Het was dus tevens een "werkvakantie" en daardoor kunnen we u als gast weer beter informeren over onze mooie omgeving! 

 

1 november: camping gesloten.... tot 26 maart 2021.
2 november: aan de slag met de grasmat, na drie zeer droge zomers kan die wel een update gebruiken.

Wat is het weer droog dit jaar, het is september en de kleuren van de bomen doen ons al denken aan herfst!

28 juli: promotietoer "Rood trip" ter promotie van het Land van Cuijk! Erg leuk!

Het hoogseizoen is inmiddels in volle gang en het wordt lekker druk deze zomer, een volle camping! Wat een rare ervaring, in april helemaal niets, in mei en juni langzaamaan wat gasten mogen ontvangen en in juli en augustus een volle bezetting. We hebben alles op orde om te zorgen dat iedereen zich veilig voelt op onze camping. De gasten zullen de regels moeten uitvoeren om zo corona "buiten de deur" te houden. De reacties zijn in ieder geval lovend, dus genieten van een welverdiende vakantie...... 

 

En dit jaar hebben we ook weer een 10-jarig jubileum: gasten die al 10 jaar op Boszicht komen kamperen! Wat een prestatie: Familie Van Oosten BEDANKT!  Daar hoort uiteraard een toespraak bij met kado's want dit laten we niet zomaar voorbij gaan.

En ..... dan is er een winnaar: Sarah Stuut, met drie mooie namen voor onze geitjes nl. Sara, Suze en Pip! Proficiat Sarah en geniet van je prijsje! 

     

Weet jij leuke namen voor onze drie "dames"geitjes op de foto's hieronder? Geef de namen door via de mail: info@boszichtcamping.nl. De winnaar ontvangt een klein prijsje!

Dit jaar zijn we extra lang geopend, tot 1 NOVEMBER! 
Vanaf 31-8 kunt je weer kamperen met korting met de ANWB keycard, MCC en alle andere kaarten!

Vanaf 15 juni zijn de sanitairgebouwen weer OPEN!  Wij zijn coronaproof en hebben extra maatregelen genomen om SAMEN met jullie te zorgen voor een veilige, zorgeloze vakantie:
- Op diverse plaatsen worden de looprichting en de 1,5 m. afstandslijnen aangegeven
- U ontvangt zoveel mogelijk informatie vooraf via de mail
- Op diverse plaatsen biede we extra producten aan als reinigingsdoekjes, desinfecterende gel en handzeep
- Naast de zorgvuldige schoonmaak hebben we extra aandacht voor deurklinken/kranen/knoppen etc.
DUS: wacht niet te lang want het wordt steeds drukker in juli en augustus. 

In deze coronatijd meer "tijd over" dus een opknapbeurt voor de skelters en een nieuwe lik verf voor het dierenverblijf!

De corona zorgt voor extra maatregelen, ook bij ons op de camping: voor optimale hygiëne hebben we twee handendrogers aangeschaft.

En maandag 27 april,  met koningsdag 's morgen om 7.00 uur heeft onze Lila voor het tweede jaar een drieling op de wereld gezet!

Zondagmorgen 26 april is deze knapperd met keizersnede op de wereld gezet!

En op dezelfde maandag 20 april in de middag: een bokje bij Bruintje!

Maandagmorgen 20 april geboren: twee lieve, kleine geitjes bij Marscha!

Nieuw vrachtje zand in de dierenweide.... altijd leuk denken onze (feest)varkens Bep en Toos.

Grote schoonmaak sanitairgebouwen! De camping is weer open!

Renovatie van de speeltoestellen is voltooid en tevens een vrachtje nieuw speelzand toegevoegd: de kinderen kunnen weer veilig spelen! 

 

Onze vijver is weer op historische hoogte, we hebben nu genoeg regen gehad.

 

Zelfs het pad bij de bosvijver is onder water gelopen. 

 

Deze hertenbok mag een jaartje hier wonen. We hopen dat hij ervoor zorgt dat we volgend jaar drie kleine hertjes erbij krijgen!YES: Boszicht wint een Gouden Zoover Award! Een 9,6 is de gemiddelde beoordeling van onze gasten over 2019. Wat zijn we trots. Super bedankt aan alle gasten die een beoordeling hebben gegeven, want zonder jullie géén award. Wij gaan weer vol vertrouwen en energie zo verder om het voor jullie als gast zo aangenaam mogelijk te maken. Graag tot ziens in 2020!En de winnaar van de loterij voor het gratis weekend kamperen is: Janneke Kleinhoonte-van Os! PROFICIAT en tot in 2020.Camping Boszicht sponsort de dieren in de dierenweide van verzorgingshuis Aldenhorst/Meihorst/Buitenhorst in Mill. De bewoners daar genieten van de geitjes, kippen en duiven. Zo mogen geit Polly en Lila voorlopig hier blijven lopen tot de bevalling in zicht komt. Dan komen ze terug naar de camping.
In de winter zijn we bezig geweest met de renovatie van de speeltoestellen. De nieuwe panelen worden snel geplaatst.
Deze mooie bok heeft hopelijk zijn werk goed gedaan. We wachten met spanning af hoeveel lieve, kleine geitjes het worden. Kom jij ook kijken op Boszicht? In de meivakantie zijn hopelijk de eerste geitjes al geboren!Het is november en nadat wijzelf op vakantie zijn geweest zijn we alweer begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020! Een heel speciaal seizoen want BOSZICHT bestaat dan 20 jaar! Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We zijn samen volop aan het bedenken wat we ermee gaan doen. De raderen draaien!!! Dus u hoort of merkt daar t.z.t. zeker iets van. Vandaag zijn de nieuwe tarieven op de site geplaatst en u kunt weer rechtstreeks online boeken. Liever niet online boeken of u heeft nog vragen? Geen probleem, neem gerust contact en wij regelen het voor u en beantwoorden al uw vragen.
Voor nu wensen we iedereen een goede voorbereiding toe op een fijn sinterklaasfeest en een geslaagde Kerst!

 

SEIZOEN 2019

Tijdens het Hemelvaartweekend hebben we de namenwedstrijd gehouden voor de eerste zes jonge geitjes. Veel kinderen hebben hun briefje ingeleverd met mooie namen erop. Het was dan ook een hele klus om de definitieve winnaars te bepalen. Maar met hulp van onze dochters zijn ze bekend: Ruben, Cas en Iris hebben gewonnen: zij ontvingen een oorkonde en een klein prijsje. PROFICIAT! Tijdens het Pinksterweekend gaan we de drieling een naam geven..... SPANNEND!

Onze laatste geit Lila is bevallen! EEN PRIMEUR IN 19 JAAR BOSZICHT: er is een drieling geboren. Zoooooo schattig.

Plattelandsrondje 19 mei 2019: heerlijk knuffelen met de dieren...

Overhandiging van de chocoladekaart van Omroep Brabant, door ons aangevraagd voor onze 10-jarige jubilaris Jeroen Engering en zijn kinderen Daphne, Robin en Kevin. (19-5-2019)

17 mei: tijd om naar een groter hok te verhuizen.... en dat is feest!

Op vrijdagmorgen 10 mei hebben we even een handje moeten helpen bij de bevalling van Polly. Resultaat twee knapperds erbij, een germke en een bokje.

En vandaag (30-4) is geit Marscha bevallen van twee bokjes......

De kraamkoorts is al enkele dagen hoog op Boszicht. Gisteren (29-4) is Bruintje bevallen van een meisje en jongen....

Wat een mijlpaal! Afgelopen week hadden we maar liefst drie gezinnen op de camping die een jubileum te vieren hadden. Dat laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan: een toespraak, taart en kadootjes.
Om te beginnen het 10-jarig jubileum van Jeroen Engering met zijn kids Daphne, Robin en Kevin. Ze kwamen "in de luiers" hier en nu zijn het tieners. Jeroen komt in de meivakantie, hoogseizoen en heeft de laatste jaren min of meer een "seizoenplaats". Wij zijn supertrots op zulke trouwe gasten en wensen jullie nogmaals PROFICIAT en nog vele fijne kampeerjaren toe.

 

Ook voor familie Van Der Poll, Marno, Miranda, Sebastiaan en viervoeter Saar was het hun 10-jarig jubileum op Boszicht!
Ook zij komen zelfs vaker per jaar, een weekend, meivakantie of grote vakantie. Het was voor hen een verrassing en wij zijn supertrots op zulke trouwe gasten! PROFICIAT!

En als laatste deze week familie Nieuwenhout! Gerard, Michella, Mandy, Twan en hond Banjer: 15 jaar te gast op onze camping Boszicht! Hoe speciaal. De eerste jaren kwamen Michella en Gerard samen en na de geboorte van de kinderen kwam ook hond Banjer erbij. Ook zij komen vaak twee keer per jaar, meivakantie en hoogseizoen. Dank je wel voor het vertrouwen, nogmaals PROFICIAT en hopelijk genieten jullie van het kado en denken jullie nog vaak terug aan BOSZICHT.

Met Pasen was het op de camping een drukte van belang en erg gezellig Voor iedereen was er met die dagen een gratis ei bij het ontbijt, gingen we met alle kinderen paaseieren zoeken in het bos en daarna was er voor alle gasten koffie/thee/ranje met paasbrood!

Onze nieuwe bewoner: Duif Dorus!


De camping open betekent dagelijks genieten van verse broodjes, dubbeldooiers, scharreleitjes en lekkere ijsjes.....
En de camping is weer open, de eerste gasten zijn gearriveerd en opgebouwd. Zaterdag 30 maart hebben we allemaal genoten van koffie met zelf gebakken cake.


IMG 20190929 WA0002Small kopieWij hebben weer zin in het nieuwe seizoen: grote schoonmaak gestart!

20190311 115256Small kopie

Ook in de winter zitten we niet stil...... alle asbest verwijderd en een nieuw dag op de dierenweide.Het snoeiwerk is gereed, alles ligt klaar om opgehaald te worden!Vanmorgen (10-2) stuitte ik op een nieuwe bewoner..... Ik wilde een eitje uithalen en AU, wat een akelige prik in mijn hand. En wie woont er in het kippenlegnest.......  een egeltje.

20190210 105803Small kopieMission completed! Eind januari is het eindelijk gelukt: de eend gevangen en na maanden weer bij zijn vriendin gans geplaatst.

20190205 110335Small kopie
Omdat we ook dit jaar weer veel (38) Zoover-reviews hebben gekregen gaan we zoals beloofd weer een gratis weekend kamperen verloten. Dank u wel allemaal voor de mooie berichten! Dit jaar geen Zoover-award want Zoover heeft de normen veranderd. Onze camping wordt bij de "GROTE" campings ingedeeld. Niet terecht en ook in geen verhouding tot de echt grote camping, maar ja, niks aan te doen.  Erg oneerlijk maar dat hebben we Zoover al laten weten.
Desondanks gaan we wel een gratis weekend verloten en de winnaar is ....... "Lot, papa en mama" review van 3-7-2018.
Proficiat en we zien jullie graag in 2019 op de camping!De rijroute van de camping heeft een open-cassette-onderlaag gekregen. Straks als het gras is opgekomen zien we er niks meer van maar geen natte plekken meer. 
De geitenbok doet goed zijn best. We zijn erg benieuwd hoeveel mooie, lieve, kleine geitjes we zullen krijgen...Het is eind november 2018 en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.
Zo is op onze site de tarievenpagina weer up-to-date en zijn er nog meer foto's van 2018 toegevoegd zodat u een goed beeld krijgt van onze camping met al haar mogelijkheden. Aanstaand weekend arriveert de geitenbok zodat de kinderen in de meivakantie weer heerlijk kunnen knuffelen met de kleine geitjes.

Voor nu wens ik u allen op 5 december of één dezer dagen een fijne Sinterklaasavond toe en tot het volgende bericht!


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

Welkom op de site van onze
"Camping Boszicht"

Tipweg 10
5455 RC Wilbertoord

Tel: +31 (0)485-451565
Mobiel: +31 (0) 6-12957217
KVK: 17256796
BTW: NL813866996B01
email: info@boszichtcamping.nl

www.boszichtcamping.nl
Gesloten van 1-10-2023 tot 27-3-2024
Camping open van 27-3 tot 1-10-2024

Ga naar het contactformulier

Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.