Een gast vertelt..

Artikelindex

Er wordt ons weleens gevraagd: wat is er nu zo leuk aan Camping Boszicht, dat jullie er elke keer weer naar toe gaan? Ja dan wordt je even aan het denken gezet, maar ik moet zeggen, het is niet moeilijk om daar antwoord op te geven hoor! Want inderdaad wij komen hier al 11 jaar en zijn een jong gezin en kunnen ons nog prima vermaken hier.

Het begon allemaal toen we nog met z'n tweetjes waren (en natuurlijk ook onze hond). Mijn ouders stonden hier al en die waren erg enthousiast, want het is lekker dicht bij het bos. Echt ideaal als je een hond hebt want je steekt echt alleen maar het weggetje over en je zit middenin het bos (wat ook super leuk is voor kinderen!)

In de beginjaren kwamen we hier alleen voor een lang weekend en een paar weekjes vakantie, maar toen we kinderen kregen (nu inmiddels 6 en 9) hebben we besloten om een seizoensplek te nemen. Dit was voor ons niet altijd makkelijk (gezien de afstand, het is voor ons 1,5 uur rijden)maar zodra we op de camping aankwamen waren we thuis. Het geeft ons veel rust hier te zijn, iedereen is aardig en gastvrij en ook behulpzaam. En voor de kinderen is het hier een waar paradijs, een heerlijk speelbos (op de camping!) een geweldige speeltuin die goed overzichtelijk is en omdat de camping is afgesloten met hekken kunnen de kinderen ook niet snel ergens heen.

Met veel liefde wordt er elke vakantie een programma in elkaar gezet met elke week dezelfde terugkerende activiteiten, maar dit is niet erg hoor, helemaal niet want de kinderen weten precies welke dag het is. Het begint elke morgen al om 10.00 uur met de dieren voeren. Alle kinderen mogen helpen, groot en klein. En dan is er nog het pony rijden, de poppenkast, het buikschuiven, broodjes bakken en de wandeling op vrijdagavond. En ook het rondje met de paard en wagen is een ware belevenis. Alle kinderen worden overal bij betrokken, dat is ook het fijne van een kleinere camping. 

Ook valt het ons ieder jaar weer op dat de mensen allemaal erg behulpzaam zijn b.v. bij slecht weer staat iedereen klaar om elkaar te helpen. Kortom het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten).

Fam. Van Grinsven: bedankt voor alle gastvrijheid van de afgelopen jaren, wij kunnen alleen maar zeggen dat jullie fantastisch zijn en hopen dat jullie nog een hele tijd doorgaan!

Vriendelijke groet: Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer


Beste Riet

We brengen al jaren een deel van onze vakantie op ‘Boszicht’ door.
Dat betekent dat het ons geweldig bevalt. Jij hebt met John samen een prachtig terrein ingericht dat goed wordt onderhoudenen waarop iedereen een plaats naar eigen zin en smaak kan vinden.
Verdere pluspunten:een prima sfeer, sportievelingen vinden een fietsknoop-
puntennetwerkvlak naast het hek en de romantici kunnen naast het terrein zo het bos in waar nachtegalen zingen, bloemen bloeien en bijen zoemen. Wie oplet kan zelfs reeën tegenkomen. Voor dieren hoef je overigens niet het bos in:aan jullie dierenweide kan menige kinderboerderij niet tippen. 
En dan zijn er nog de leuke activiteiten die je voor kinderen organiseert.De rest van de tijd kunnen ze zichprima vermaken in de speelgelegenheid.
Begin dit jaar hebben jullie een prachtig toiletgebouw gerealiseerd, heel gastvrij:het toiletpapier ligt klaar. Voor cultuurliefhebberszijn er binnen een straal van veertig kilometer talloze mogelijkheden. Het is niet zo gek dat je ieder jaar mensen ziet waarvan je denkt:dat gezicht heb ik hier eerder gezien. Tenslotte nog de 
temperatuur die volgens jou altijd twee graden hoger is dan elders. Dat is geen natuurwonder,maar gewoon de warmte die jij uitstraalt. We hopen nog vaak op ‘Boszicht’ terug te komen.

Met hartelijke groet,

Ineke en Frans


Wij komen elk jaar terug naar deze camping omdat hier altijd wat leuks te doen is. John en Riet bedenken de leukste dingen. Het is er altijd heel gezellig. Er is een super speeltuintje en een enorm speelbos waar je hutten kunt bouwen en kunt picknicken.

Elke ochtend is er dieren voeren met Riet, dan voeren we de kippen, geiten, schaap, hertjes, varkentjes en de ganzen en eenden in de vijver. Je kunt er ook pony rijden, op Amanda een hele lieve pony, broodjes bakken, buikschuiven en nog veel meer. Riet heeft ook hele lekkere ijsjes en je kunt er lekkere broodjes bestellen voor je ontbijt.
Iedereen heeft wel een eigen reden waarom deze camping de leukste is. Onze campingburen zijn erg gezellig en we zitten vaak 's avonds rond het kampvuur met wat lekkers erbij, ze zijn heel aardig en hebben veel gevoel voor humor.
En als je dit gelezen hebt weet je waarom ik deze camping zo super vind.

Groetjes, Femke TegelaersWij hebben in 2004 aan het eind van het kampeerseizoen op uitnodiging van onze dochter kennis gemaakt met camping Boszicht, gelegen in het pittoreske peeldorp Wilbertoord. De ontvangst was gastvrij en vanaf het eerste moment vertrouwd. Ruime plaatsen op een schoon, goed onderhouden gazon en keurig bijgehouden sanitair, dat is wat iedere kampeerder graag wil en dat vindt je hier ook. Door de inzet van Riet en John ontbreekt het niemand aan iets een vers eitje of een warm broodje, pony rijden, broodjes bakken, poppenkast, ritje in de huifkar, buikschuiven en niet vergeten iedere morgen om 10.00 uur met de kinderen de dieren voeren: het gebeurt allemaal met een glimlach. Met de gezellige gastvrije campinggasten die regelmatig terugkomen is het fijn de warme zomeravonden door te brengen bij de vuurkorf onder het genot van een hapje en drankje. In de omgeving is ook voldoende te beleven of je nu van fietsen, wandelen, winkelen, bos of heide houdt, het is allemaal binnen bereikbare afstanden te vinden. Dit alles maakt dat wij van het jaar voor de tiende keer te gast zijn op camping Boszicht.

Ria en Herman


 “Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Zo’n 10 jaar geleden zijn wij tijdens het zoeken op internet naar een kleine camping in Brabant, heel per ongeluk terecht gekomen in Wilbertoord en wel op camping “Boszicht” zo’n 15 kilometer vanaf Uden gelegen in de mooie streek “ Het Land van Cuijk” (of te wel  het noordelijkste puntje van de Peel). Een fantastische camping met grote plekken voor tent en/of caravan, enorm kindvriendelijk, schoon sanitair, prachtig gelegen aan de rand van de Molenheidse bossen, met beheerders die zich enorm inzetten om het eenieder naar de zin te maken (groot en klein, jong of oud) en dan ook nog eens heel goed betaalbaar is.

Kortom gezegd een camping waar voor een ieder wel wat te “halen” valt, de kinderen kunnen genieten van de grote speeltuin, trampoline, tafeltennis, een balletje trappen enz. en de ouders kunnen dat veelal voor hun tent en/of caravan gadeslaan terwijl de ouderen kunnen genieten van de rust, kunnen wandelen, fietsen, noem het allemaal maar op.

Wijzelf staan dit jaar voor de 10e keer en nu voor het eerst een seizoensplaats. In het verleden hebben wij in het voorjaar (mei/juni) een fantastische vakantie mogen beleven op Boszicht, volop genietend van het mooie weer want kennelijk zit je ook daarvoor in een heel goede hoek en natuurlijk van de enorme gastvrijheid en prachtige omgeving  (daar raak je echt niet op uitgekeken), door de weeks genietend van de enorme rust om dan ook weer in het weekend te kunnen genieten van de spelende kinderen.

Dit wilde ik graag even kwijt omdat het soms lijkt dat deze zeer mooie hoek van noord-oost Brabant (tussen Gelderland en Limburg in) kennelijk door velen over het hoofd wordt gezien.  En …… kies je voor noord-oost Brabant, ga dan naar CAMPING BOSZICHT!

J.L.Tiggelman


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

Welkom op de site van onze
"Camping Boszicht"

Tipweg 10
5455 RC Wilbertoord

Tel: +31 (0)485-451565
Mobiel: +31 (0) 6-12957217
KVK: 17256796
BTW: NL813866996B01
email: info@boszichtcamping.nl

www.boszichtcamping.nl
Camping open van 1-4 tot 2-10-2022

Ga naar het contactformulier

Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 33 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.