Een gast vertelt..

Artikelindex

Er wordt ons weleens gevraagd: wat is er nu zo leuk aan Camping Boszicht, dat jullie er elke keer weer naar toe gaan? Ja dan wordt je even aan het denken gezet, maar ik moet zeggen, het is niet moeilijk om daar antwoord op te geven hoor! Want inderdaad wij komen hier al 11 jaar en zijn een jong gezin en kunnen ons nog prima vermaken hier.

Het begon allemaal toen we nog met z'n tweetjes waren (en natuurlijk ook onze hond). Mijn ouders stonden hier al en die waren erg enthousiast, want het is lekker dicht bij het bos. Echt ideaal als je een hond hebt want je steekt echt alleen maar het weggetje over en je zit middenin het bos (wat ook super leuk is voor kinderen!)

In de beginjaren kwamen we hier alleen voor een lang weekend en een paar weekjes vakantie, maar toen we kinderen kregen (nu inmiddels 6 en 9) hebben we besloten om een seizoensplek te nemen. Dit was voor ons niet altijd makkelijk (gezien de afstand, het is voor ons 1,5 uur rijden)maar zodra we op de camping aankwamen waren we thuis. Het geeft ons veel rust hier te zijn, iedereen is aardig en gastvrij en ook behulpzaam. En voor de kinderen is het hier een waar paradijs, een heerlijk speelbos (op de camping!) een geweldige speeltuin die goed overzichtelijk is en omdat de camping is afgesloten met hekken kunnen de kinderen ook niet snel ergens heen.

Met veel liefde wordt er elke vakantie een programma in elkaar gezet met elke week dezelfde terugkerende activiteiten, maar dit is niet erg hoor, helemaal niet want de kinderen weten precies welke dag het is. Het begint elke morgen al om 10.00 uur met de dieren voeren. Alle kinderen mogen helpen, groot en klein. En dan is er nog het pony rijden, de poppenkast, het buikschuiven, broodjes bakken en de wandeling op vrijdagavond. En ook het rondje met de paard en wagen is een ware belevenis. Alle kinderen worden overal bij betrokken, dat is ook het fijne van een kleinere camping. 

Ook valt het ons ieder jaar weer op dat de mensen allemaal erg behulpzaam zijn b.v. bij slecht weer staat iedereen klaar om elkaar te helpen. Kortom het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten).

Fam. Van Grinsven: bedankt voor alle gastvrijheid van de afgelopen jaren, wij kunnen alleen maar zeggen dat jullie fantastisch zijn en hopen dat jullie nog een hele tijd doorgaan!

Vriendelijke groet: Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

Welkom op de site van onze
"Camping Boszicht"

Tipweg 10
5455 RC Wilbertoord

Tel: +31 (0)485-451565
Mobiel: +31 (0) 6-12957217
KVK: 17256796
BTW: NL813866996B01
email: info@boszichtcamping.nl

www.boszichtcamping.nl
Gesloten van 1-10-2023 tot 27-3-2024
Camping open van 27-3 tot 1-10-2024

Ga naar het contactformulier

Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.