Ouderen fietsen in bos
  • All inclusive
  • Ruim aanbod fiets- en wandelroutes
  • Kindvriendelijke camping

Camping in bos

Een camping in het bos is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke vakantie. Camping Boszicht is gelegen in een natuurrijk gebied in Noord-Brabant. Op de camping en in de omgeving is er voor jong en oud voldoende te beleven. Kortom, de ideale plek om even helemaal tot rust te komen met uw partner of met het hele gezin.

Geniet op deze camping in het bos van al het moois van de natuur

Onze camping is gelegen in een groene omgeving vol wandel- en fietsroutes. Deze paden bieden u de mogelijkheid om in alle rust te genieten van de prachtige natuur. Spot de verschillende vogelsoorten, reeën, konijnen en wellicht zelfs de vossen die in het natuurgebied leven. Ook onze camping zelf heeft uiteraard alles wat nodig is om te genieten van een ontspannende vakantie. Denk bijvoorbeeld aan de ruime plaatsen, de goed verzorgde sanitair voorzieningen en het vele vermaak voor de kinderen. Zo heeft u als ouder ook écht vakantie.

Beleef een heerlijke vakantie op onze gemoedelijke camping in het bos

Op onze camping in het bos kunt u volop genieten. Begin de dag goed met onze dagelijkse verse broodjes van de bakker, die wij uiteraard ook in het weekend aan bieden. Trek vervolgens de natuur in en haal een fiets- of wandelroute op bij de receptie. Uw trouwe hond is ook van harte welkom op onze camping in het bos. Ziet u het kamperen in een natuurrijke omgeving wel zitten? Neem dan contact met ons voor uw reservering via +31 (0)485-451565 of plaats deze online. 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
"Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant"

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
"het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten."
Wilbertoord