Ouderen fietsen in bos
  • All inclusive
  • Ruim aanbod fiets- en wandelroutes
  • Kindvriendelijke camping

Een rustige camping in Wilbertoord voor senioren

Een kleine en rustige camping voor senioren is Camping Boszicht in Wilbertoord. Dit is de perfecte plek om te genieten van een heerlijk campinggevoel. Onze camping is gelegen in een natuurrijke omgeving vol mooie fiets- en wandelroutes. Dit maakt onze camping de perfecte uitvalsbasis voor de echte natuurliefhebber.

Geniet van een heerlijke vakantie op onze gemoedelijke camping voor senioren

Op onze rustige en gemoedelijke camping voor senioren en 50plussers hoeft u nooit ver te lopen naar de voorzieningen. Ook heeft u op onze camping een keuze uit verschillende staanplaatsen. Wilt u gezellig met meerdere senioren op een kampeerveldje? Of wilt u een plaats waar u uitkijkt op de natuurrijke omgeving? Het is helemaal aan u. Begin de dag goed met de dagelijks verse broodjes van de bakker belegd met een ei van onze eigen kippen. Haal daarna bij de receptie een fiets- of wandelroute op en win meer informatie in over de activiteiten in de omgeving. Trek eropuit en laat u verrassen door al het moois van de natuur.

Ga een fijne kampeervakantie tegemoet

Kom helemaal tot rust in op onze camping voor senioren in de natuurrijke omgeving van Wilbertoord. Wilt u dat uw kleinkinderen op bezoek komen? Dat is bij ons zeker mogelijk. Voor de kinderen is er volop vermaak! Denk bijvoorbeeld aan de wei met pony's, geiten, kippen, varkens en hertjes. Wilt u meer informatie over onze camping of wilt u een plaats reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)485-451565 of vul het reserveringsformulier in.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
"Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant"

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
"het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten."
Wilbertoord