Ouderen fietsen in bos
  • All inclusive
  • Ruim aanbod fiets- en wandelroutes
  • Kindvriendelijke camping

Een gemoedelijke 50plus camping in Wilbertoord

Zoekt u voor uw volgende kampeervakantie een rustige en gemoedelijke 50plus camping? Denk dan eens aan Camping Boszicht in Wilbertoord. Onze camping is gelegen in een natuurrijke omgeving in het noordoosten van Noord-Brabant. Het is de perfecte uitvalsbasis om prachtige wandel- of fietsroutes af te leggen.

Alles voor een heerlijke vakantie op deze 50plus camping

Onze 50plus camping in Wilbertoord is speciaal ingericht voor senioren. Zo hoeft u nooit ver te lopen naar de voorzieningen en kunt u kiezen voor een ruime en rustige staanplaats. Houdt u meer van de gezelligheid? Dan kiest u voor een plaats met meerdere senioren op een kampeerveldje. Start de dag goed met verse broodjes van de bakker en beleg deze bijvoorbeeld met een ei van onze eigen kippen. Trek vervolgens de wandelschoenen aan of pak de fiets. Bij onze receptie liggen veel fiets- en wandelroutes gratis voor u ter beschikking. Daarnaast geven wij u graag meer informatie over de vele activiteiten in de omgeving.

Kom even helemaal tot rust

Onze 50plus camping is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Ontspan met een goed boek terwijl u geniet van de bossen rondom de camping. Wellicht spot u wel de vossen die leven in de natuurrijke omgeving. Plaats uw reservering online of neem contact met ons op via +31 (0)485-451565. Ook wanneer u meer informatie wilt ontvangen, staan wij u graag telefonisch te woord.


 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
"Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant"

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
"het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten."
Wilbertoord