Belangrijk nieuws

Versoepelingen vanaf 26-6-2021!

Reserveer met een gerust hart en loop geen risico! Mocht de overheid ook in 2021 op enig moment besluiten tot een verplichte sluiting van de camping dan komen wij in overleg altijd tot een passende oplossing, zoals gratis omboeken of een voucher die bij ons een lange geldigheid heeft, na verloop zelfs verlengd kan worden of overdraagbaar is.  Informeer gerust!

Corona was in 2020 HET item waar bijna alles om draaide. Dus ook bij kamperen. Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen op onze camping doorgevoerd om een zo veilig mogelijk verblijf voor iedereen mogelijk te maken. Ook in de toekomst zal dit belangrijk blijven en zullen wij ons blijven confirmeren aan de regels van de overheid/RIVM en daaruit voortkomend de protocollen van ANWB/Vekabo. De gast kan bij ons rekenen op een zo optimaal mogelijke hygiëne: goede, extra schoonmaak met extra aandacht voor alle contactpunten en wij blijven handzeep, desinfecterende handgel en hygiënedoekjes aanbieden. Ons doel is dat u als gast zich veilig voelt op onze camping!

Heel graag: TOT ZIENS!

Corona protocol dd. 26-6-2021

 

 


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.