Belangrijk nieuws
Logo Zoover AwardCamping Boszicht behoort tot de beste accommodaties van het land.

Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping Boszicht wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2017 zijn er meer dan 30 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Een 9 voor Camping Boszicht !!! Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping Boszicht met een waarderingscijfer 9.

“We zijn er erg trots op deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en om het onze gasten naar de zin te maken en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award, aldus Riet van Grinsven.”

"We willen alle review schrijvers heel hartelijk danken en hebben onder alle inzenders een gratis weekend kamperen verloot!" En de winnaar is: ...... Margo van Dijck met haar gezin!


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”
Wilbertoord

Gasten Online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.