Zoekt u een mini camping/kleine camping in Noord-Brabant waar het voor jong en oud genieten is? Dan beleeft u de ideale vakantie op Boszicht.  Voor iedereen die op zoek is naar een rustig gelegen camping waarvandaan u kunt starten met wandelen en fietsen middels de bekende knooppuntenroutes, heerlijk schoon (verwarmd) sanitair zonder muntjes en coronaproof, mooie ruime plaatsen, fietsenstalling, huisdiervriendelijk, veel (gratis) routes op de receptie, gemoedelijke sfeer en een gastvrij ontvangst en advies waar nodig, dan bent u bij Boszicht aan het goede adres!

En ja..... wij zijn ook kindvriendelijk dus tijdens meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie moet u er rekening mee houden dat er gezinnen met kinderen zijn. Maar alle periode daarbuiten is het hier heeeeerlijk rustig! En... voordelig kamperen in voor- midden- en naseizoen. 

Onze camping biedt ook voldoende vermaak voor gezinnen met kinderen waardoor ouders helemaal tot rust komen. Vanuit uw stoel voor uw caravan kunt u de kinderen in de gaten houden. De kinderen kunnen hun energie kwijt op de diverse speeltoestellen, de trampoline, in de zandbak of op het voetbalveldje. Veel fietsjes, ligfietsen en skelters maken het vermaak compleet. Er is een dierenweide met geitjes, kippen en hertjes die we op vaste dagen 's ochtends samen met de kinderen gaan voeren en knuffelen en de pony's vinden het heerlijk om geborsteld te worden door de kids

Heerlijk luxe kamperen in ons 6-persoons chalet.

Heeft u geen eigen kampeermiddel en wilt u toch graag mee met familie of vrienden? Kies dan voor ons 6-persoons chalet/stacaravan. Het chalet staat op een kampeerveldje dus u staat gewoon bij de kampeerders. Uw huisdier mag ook hier mee, da's weer een zorg minder.

Gemoedelijke en gezellige sfeer

Onze gemoedelijke en gezellige mini camping in Noord-Brabant is van alle gemakken voorzien. Zo is er een comfortabel ingericht sanitair gebouw en zijn de plaatsen op de verschillende kampeerveldjes erg ruim met keuze uit 6 of 10 ampère stroom en deels met rioolaansluiting. Profiteer van onze service van dagelijks verse broodjes, een vers ei van onze kippen of een extra grote dubbeldooier.
Laat u verrassen door de natuurlijke omgeving van onze kleine camping in Noord-Brabant, kom langs met partner of gezin en beleef een heerlijke kampeervakantie in uw eigen caravan of onze chalet/stacaravan. Ook uw hond of kat is bij ons van harte welkom.
Boek online of neem contact op, dan regelen wij het voor u.