Home
/content/images/seizoen_2015/20150418_2.jpg

Camping Boszicht wint Gouden Zoover Award

Logo Zoover AwardCamping Boszicht behoort tot de beste accommodaties van het land.

Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping Boszicht wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2017 zijn er meer dan 30 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Een 9 voor Camping Boszicht !!! Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping Boszicht met een waarderingscijfer 9.

Nijmeegse Vierdaagse

Deelnemer of bezoeker aan de Nijmeegse Vierdaagse? Ook daarvoor zijn wij een geschikte locatie. U staat in slechts 30 minuten op de Wedren in Nijmegen. 
Ook als bezoeker van de vierdaagse zijn wij een ideale locatie. Met de fiets of auto, de afstand naar Cuijk, Beers, Malden, Heumen is goed te berijden vanaf camping Boszicht!


+

Gezinnen

Voor heel het gezin is er altijd iets te doen op de camping.
+

De omgeving

Werkelijk genieten van de natuur.
+

50+ Aanbiedingen

Wilt u in alle rust kunnen genieten van de natuur? Kijk dan snel verder op onze site.

 Kamperen in de prachtige natuur van Noord-Brabant

Wilt u kamperen op een mini camping in Noord-Brabant waar het voor jong en oud genieten is? Dan beleeft u uw ideale vakantie bij Camping Boszicht in Wilbertoord. Onze gemoedelijke en kleine camping biedt voldoende vermaak voor de kinderen waardoor u zelf helemaal tot rust komt. Vanuit uw stoel voor de caravan of luxe stacaravan kunt u de kinderen op onze camping in Noord-Brabant in de gaten houden.

Heerlijk kamperen in Noord-Brabant voor jong en oud in uw eigen caravan of onze stacaravan

Heeft u een eigen caravan of wilt u in de 6-persoons stacaravan van onze mini camping in Noord-Brabant kamperen? Waar u ook voor gaat, iedereen beleeft een fantastische tijd. De kinderen kunnen hun energie kwijt op de diverse speeltoestellen en de trampolines. Ook is er een dierenweide met aaibare dieren die we iedere ochtend samen met de kinderen gaan voeren en knuffelen. Voor de natuurliefhebbers hebben wij bij de receptie diverse wandel- en fietsroutes liggen. Laat u verrassen door de natuurrijke omgeving van onze mini camping in Noord-Brabant.

Zeer gemoedelijke en gezellige sfeer

Onze gemoedelijke en gezellige mini camping in Noord-Brabant is van alle gemakken voorzien. Zo is er een comfortabel ingericht sanitair gebouw en zijn de plaatsen op de verschillende kampeerveldjes erg ruim. Komt u ook kamperen op onze mini camping in Noord-Brabant? Kom langs met uw gezin of met uw partner en beleef een heerlijke kampeervakantie in uw eigen caravan of onze stacaravan. Neem contact op om uw reservering te plaatsen.


Bedankt dat jullie de ervaringen delen en tot snel op onze Camping Boszicht.
J.L.Tiggelman:
“Het geheel ten onrechte vergeten hoekje van Noord Brabant”

Gerard, Michella, Mandy en Twan en onze hond Banjer:
“het is geweldig om hier op de camping te mogen staan, een feest voor groot en klein (en de viervoeters niet te vergeten.”

Riet en John Profiel

Riet en John

heten u van harte welkom op onze Camping Boszicht.
Wilbertoord

Accomodaties

Sfeerfoto's

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.